Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Állítható edzőpad Body Craft F602 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 125900 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Állítható edzőpad Body Craft F602 kedvező áron 125900 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radúz

Még csak rövid ideje használom, de idáig 125900 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Állítható edzőpad Body Craft F602 termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

A Fekpadok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Állítható edzőpad Body Craft F602 terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A inSPORTline.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktor

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lenka

Lenyűgöztek a Fekpadok kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.03.2023

Értékelés:
(81.8%)