Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Felfújható kajak Aqua Marina Savanna megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 48500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Felfújható kajak Aqua Marina Savanna kedvező áron 48500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elvíra

A Kajakok kategóriáját szinte mindig a inSPORTline.hu áruházban keresem. Ez a Felfújható kajak Aqua Marina Savanna mindössze 48500 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gregor

A Felfújható kajak Aqua Marina Savanna minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gizela

Még csak rövid ideje használom, de idáig 48500 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Felfújható kajak Aqua Marina Savanna termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tatiana

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Felfújható kajak Aqua Marina Savanna termékre mindőssze 48500 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marek

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 19.09.2020

Értékelés:
(78.6%)