Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fila görkorcsolya beltéri kerekek URBAN 72 mm/78A x 8, zöld megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5900 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Fila görkorcsolya beltéri kerekek URBAN 72 mm/78A x 8, zöld kedvező áron 5900 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Xénia

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oskár

Még csak rövid ideje használom, de idáig 5900 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Fila görkorcsolya beltéri kerekek URBAN 72 mm/78A x 8, zöld termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuš

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a inSPORTline.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Fila görkorcsolya beltéri kerekek URBAN 72 mm/78A x 8, zöld termékre mindőssze 5900 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladislav

A Fila görkorcsolya beltéri kerekek URBAN 72 mm/78A x 8, zöld termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.02.2023

Értékelés:
(81.2%)