Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Guirca Formázható anyag műseb készítéséhez 3,5 g megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Formázható anyag műseb készítéséhez 3,5 g

  • mennyiség: 1 db
  • tömeg: 3,5 g

A rémisztő halloween maszkhoz horror sminket is készíthet. Műsebek és csúfítások készítéséhez ezt a formázható anyagot használhatja. A lehető legjobb eredmény eléréséhez szintén ajánljuk latex, művér, esetleg arcfesték használatát.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Guirca Formázható anyag műseb készítéséhez 3,5 g kedvező áron 590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8434077155936

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexej

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Guirca Formázható anyag műseb készítéséhez 3,5 g terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Heliumking.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a Guirca Formázható anyag műseb készítéséhez 3,5 g mindössze 590 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(80.8%)