Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Guirca Gyermek jelmez - Santa Méret - gyermek: M megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2350 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Gyermek jelmez - Santa

Gyermeke jelmezes farsangra vagy gyerekünnepségre készül? Öltöztesse be Santa Claus jelmezbe, mely mindenki érdeklődését felkelti. Ez a Santa Claus jelmez megfelelő Mikulás jelmez. Ünnepeljen ebben a jelmezben a Mikluás partyn vagy farsangon.

A Santa gyermek jelmez az alábbiakat tartalmazza:

  • sapka
  • szakáll
  • mellény
  • nadrág
  • derékszíj

Hogyan válasszunk helyesen jelmezt? A jelmezek 100% POLIÉSZTERBŐL készültek. Az elasztikus anyagnak köszönhetően idomulnak. A jelmez méretek tájékozódásában segítenek az alábbi méretek:

  • (S) 3 – 5 év: magasság 95 – 100 cm
  • (M) 5 – 6 év: magasság 110 – 115 cm
  • (L) 7 – 9 év: magasság 127 – 132 cm
  • (XL) 10 – 12 év: magasság 142 – 148 cm

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Guirca Gyermek jelmez - Santa Méret - gyermek: M kedvező áron 2350 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Guirca Gyermek jelmez - Santa Méret - gyermek: M termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jana

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimír

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Guirca Gyermek jelmez - Santa Méret - gyermek: M terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Heliumking.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Magdaléna

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Timotej

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Guirca Gyermek jelmez - Santa Méret - gyermek: M még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Heliumking.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.02.2024

Értékelés:
(83.4%)