Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Gyerek boxzsák SportKO MP9 24x50 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6700 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Gyerek boxzsák SportKO MP9 24x50 cm kedvező áron 6700 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

Még csak rövid ideje használom, de idáig 6700 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Gyerek boxzsák SportKO MP9 24x50 cm termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božena

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Gyerek boxzsák SportKO MP9 24x50 cm terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A inSPORTline.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislava, Bronislava

Jó minőség elérhető áron 6700 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Václav

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

6700 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.01.2021

Értékelés:
(84.6%)