Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján HeliumKing Jelvény - A vőlegény csapata megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Jelvény - A vőlegény csapata

  • mennyiség: 1 db

Ez a búcsú jelvény "A vőlegény csapata" felirattal egy kellék a Vőlegény jelvényhez. E jelvény segítségével kimutatja, melyikük Önnök közül tartoznak a a fantasztikus csapathoz, mely támogassa az Önök barátját mint a leendő vőlegényt. Ezek a jelvények segítségével megmutatják mindenkinek hogy egymáshoz tartoznak.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket HeliumKing Jelvény - A vőlegény csapata kedvező áron 490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Václav

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Heliumking.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roman

Lenyűgöztek a kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jela

Felülmúlta az elvárásaimat, a HeliumKing Jelvény - A vőlegény csapata termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarmila

Jó minőség elérhető áron 490 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.08.2022

Értékelés:
(81.2%)