Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 17900 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro kedvező áron 17900 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milica

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A inSPORTline.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Felülmúlta az elvárásaimat, a Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatica

A Műanyag gördeszkák kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A inSPORTline.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozefína

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vilma

Még csak rövid ideje használom, de idáig 17900 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Műanyag gördeszka Karnage Chrome Retro termékre mindőssze 17900 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.04.2020

Értékelés:
(79%)