Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Motocross sisak BELL PS SX-1 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 62200 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Motocross sisak BELL PS SX-1 kedvező áron 62200 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kvetoslava

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Cross bukósisak kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Motocross sisak BELL PS SX-1 termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvia

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A inSPORTline.hu internetes áruház Cross bukósisak kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Frederik

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A inSPORTline.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.11.2023

Értékelés:
(83.2%)