Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Motoros kabát WORKER Air One megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 34200 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Motoros kabát WORKER Air One kedvező áron 34200 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Timotej

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elena, Helena

34200 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Motoros kabát WORKER Air One terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoja

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Motoros kabát WORKER Air One termékre mindőssze 34200 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rozália

Rendszeresen vásárolok a inSPORTline.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A inSPORTline.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.10.2023

Értékelés:
(77.2%)