Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Motoros kesztyű WORKER Denim TWG-00G52 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6700 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Motoros kesztyű WORKER Denim TWG-00G52 kedvező áron 6700 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Belo

A Férfi motocross kesztyűk kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a inSPORTline.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Elena, Helena

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Motoros kesztyű WORKER Denim TWG-00G52 termékre mindőssze 6700 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktor

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matúš

A Motoros kesztyű WORKER Denim TWG-00G52 termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zina

6700 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Motoros kesztyű WORKER Denim TWG-00G52 terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.01.2021

Értékelés:
(78%)