Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Motoros sisak LS2 FF324 Metro Rapid Matt Black Yellow P/J megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 75600 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Motoros sisak LS2 FF324 Metro Rapid Matt Black Yellow P/J kedvező áron 75600 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumír

75600 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Motoros sisak LS2 FF324 Metro Rapid Matt Black Yellow P/J terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

A kategóriáját szinte mindig a inSPORTline.hu áruházban keresem. Ez a Motoros sisak LS2 FF324 Metro Rapid Matt Black Yellow P/J mindössze 75600 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vavrinec

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A inSPORTline.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 15.04.2024

Értékelés:
(82%)