Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1800 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm kedvező áron 1800 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Diana

Akciósan, 1800 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

A Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm terméknek nagyon jó értékelése van. A Súlytárcsák 25 mm kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

Még csak rövid ideje használom, de idáig 1800 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Súlytárcsák 25 mm kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lýdia

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lujza

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Négyszögletes gumis súlytárcsa inSPORTline Pump 1,25 kg - 25 mm még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(80%)