Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Összecsukható labdatartó kosár inSPORTline BC8200 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 50200 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Összecsukható labdatartó kosár inSPORTline BC8200 kedvező áron 50200 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

50200 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

50200 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Összecsukható labdatartó kosár inSPORTline BC8200 terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anna, Hana

A Labda hálók és kosarak kategóriáját szinte mindig a inSPORTline.hu áruházban keresem. Ez a Összecsukható labdatartó kosár inSPORTline BC8200 mindössze 50200 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Slavomír

Ezt a terméket a inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.02.2023

Értékelés:
(81%)