Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján PartyDeco Csomagoló papír színes vegyes Szín: Rózsaszín szivecskés megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 300 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Csomagoló papír színes vegyes

  • Rózsaszín csíkos
  • Rózsaszín szivecskés
  • Zöld csillagos
  • Zöld kockás
  • Színes kockás

Méret: magasság 68.5 cm, hossz 1 m

Mennyiség: 1 db

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket PartyDeco Csomagoló papír színes vegyes Szín: Rózsaszín szivecskés kedvező áron 300 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5902230759442

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Paulína

Még csak rövid ideje használom, de idáig 300 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a PartyDeco Csomagoló papír színes vegyes Szín: Rózsaszín szivecskés termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anežka

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Heliumking.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Teodor

A PartyDeco Csomagoló papír színes vegyes Szín: Rózsaszín szivecskés terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Heliumking.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a PartyDeco Csomagoló papír színes vegyes Szín: Rózsaszín szivecskés mindössze 300 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.10.2023

Értékelés:
(80.8%)