Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján PartyDeco Gömb latex Jumbo lufi 1m - bordó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Gömb latex Jumbo lufi 1m bordó

  • méret: 1 méter
  • alkalmas levegővel és héliummal történő felfújásra is
  • mennyiség: 1 db

Lufikat keres ünnepségre? Válassza ezt az 1 méter átmérőjű JUMBO lufit. A lufi levegővel vagy héliummal is felfújható és minden születésnapi partyra, farsangra és ünnepségre alkalmas.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket PartyDeco Gömb latex Jumbo lufi 1m - bordó kedvező áron 990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 71444433679

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ignác

A PartyDeco Gömb latex Jumbo lufi 1m - bordó terméknek nagyon jó értékelése van. A Állóképességi sportok kiegészítői kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Először nem hittem el azt, amit a PartyDeco Gömb latex Jumbo lufi 1m - bordó termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Heliumking.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Állóképességi sportok kiegészítői kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leopold

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

A Állóképességi sportok kiegészítői kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a PartyDeco Gömb latex Jumbo lufi 1m - bordó mindössze 990 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Heliumking.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.11.2020

Értékelés:
(80.8%)