Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján PGW Színes hajspray - Neon 125 ml Szín Paintglow: UV fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Színes hajspray - Neon 125 ml

  • mennyiség: 1 db
  • térfogat: 125 ml
  • egyszerű használat
  • lemosása egyszerű
  • dermatológiailag tesztelt
  • 7 UV színárnyalat, 2 metál színárnyalat, fekete

A hajszínét szeretné ezekre a neon és ragyogó színekre változtatni? Próbálja ki ezt a színes hajsprayt, mellyel a hajszínét akár naponta is megváltoztathatja. Elég a sprayt a hajra fújni és már készen is van. Haja olyan színben fog ragyogni, amilyenben csak szeretné. 10 színből választhat, ezekből 7 UV reaktív. További két színárnyalat metál hatású, végül az utolsó szín holló fekete. A spray hajból történő kimosása szintén nagyon egyszerű. Attól sem kell tartania, ha véletlenül a ruháját is befestette, mivel a festéket egyszerűen ki lehet mosni. A termék dermatológiailag tesztelt és használata nagyon egyszerű.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket PGW Színes hajspray - Neon 125 ml Szín Paintglow: UV fehér kedvező áron 990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5060467408615

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a PGW Színes hajspray - Neon 125 ml Szín Paintglow: UV fehér nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Heliumking.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aurel

Ezt a terméket a Heliumking.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.11.2021

Értékelés:
(79.4%)