Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Por koncentrátum Nutrend Mass Gain 1000g megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5000 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Por koncentrátum Nutrend Mass Gain 1000g kedvező áron 5000 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Renáta

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Severín

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Por koncentrátum Nutrend Mass Gain 1000g nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislav, Bruno

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Tömegnövelők kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Por koncentrátum Nutrend Mass Gain 1000g termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
René

5000 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Por koncentrátum Nutrend Mass Gain 1000g terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anabela

Jó minőség elérhető áron 5000 Ft.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.07.2021

Értékelés:
(82%)