Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Pótplexi az Integral 3.0 bukósisakhoz Pinlock előkészítéssel megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6800 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Pótplexi az Integral 3.0 bukósisakhoz Pinlock előkészítéssel kedvező áron 6800 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ondrej, Andrej

Már párszor rendeltem a inSPORTline.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Pótplexi az Integral 3.0 bukósisakhoz Pinlock előkészítéssel termékre mindőssze 6800 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaromír

Felülmúlta az elvárásaimat, a Pótplexi az Integral 3.0 bukósisakhoz Pinlock előkészítéssel termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

A Pótplexi az Integral 3.0 bukósisakhoz Pinlock előkészítéssel minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 18.04.2021

Értékelés:
(80.4%)