Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Party csákók - Szuper Szárnyak 6 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Party csákók - Szuper Szárnyak 6 db

  • mennyiség: 6 db

Milyen lenne az ünnepség party csákók nélkül? A party csákók a közkedvelt Szuper Szárnyak mese motívummal vannak ellátva. Ezért egyetlen gyerekzsúrról vagy születésnapi ünnepségről sem hiányozhatnak.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Party csákók - Szuper Szárnyak 6 db kedvező áron 750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184885079

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a Procos Party csákók - Szuper Szárnyak 6 db mindössze 750 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Koloman

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Procos Party csákók - Szuper Szárnyak 6 db termékre mindőssze 750 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

Akciósan, 750 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vieroslava

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.01.2021

Értékelés:
(80.6%)