Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Poharak - labdarúgás - arany 8 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 435 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Poharak - labdarúgás - arany 8 db

  • mennyiség: 8 db
  • űrtartalom: 200 ml
  • anyag: műanyag

Ezek a labdarúgás motívumú party poharak minden gyerekzsúrra alkalmasak. Szervezzen születésnapi ünnepséget vagy ilyen motívumú átlagos partyt, a poharak olyan party kiegészítőnek számítanak, amelyek egyetlen party díszítésből sem hiányozhatnak. További ilyen témájú ünnepi dekorációkat a labdarúgás ünnepség party témában talál.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Poharak - labdarúgás - arany 8 db kedvező áron 435 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184895962

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lívia

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Procos Poharak - labdarúgás - arany 8 db termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Heliumking.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Procos Poharak - labdarúgás - arany 8 db terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anna, Hana

A Procos Poharak - labdarúgás - arany 8 db terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 28.07.2021

Értékelés:
(82.8%)