Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Pöttyös tányérok - zöld 8 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Pöttyös tányérok - zöld 8 db

  • mennyiség: 8 db
  • méret: 23 cm
  • anyag: keményített papír

Gyerek születésnapi ünnepséget szeretne szervezni? Akkor nem hiányozhatnak a pöttyös motívumú tányérok. A tányérok nem csak az ünnepelt arcára varázsolnak mosolyt, de a party vendégeinek is örömöt szereznek. A pöttyös ünnepség gyerek party témában további nagyszerű party kiegészítőket talál, melyek segítenek a gyerek party díszítésében.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Pöttyös tányérok - zöld 8 db kedvező áron 590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184832042

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Prokop

A Procos Pöttyös tányérok - zöld 8 db terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zoltán

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albert

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Heliumking.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Procos Pöttyös tányérok - zöld 8 db nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a Procos Pöttyös tányérok - zöld 8 db mindössze 590 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.08.2020

Értékelés:
(85.8%)