Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 790 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám

  • mennyiség: 1 db

Minnie Mouse motívumú, 7-es számú gyertya. A tortagyertya Minnie mesehős motívumú party díszítéssel dekorált születésnapi ünnepségre alkalmas.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám kedvező áron 790 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184829264

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vilma

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Procos Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám termékre mindőssze 790 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuš

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eliška

A Procos Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Heliumking.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a Procos Születésnapi gyertya - Minnie - 7-es szám mindössze 790 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Jó minőség elérhető áron 790 Ft.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.03.2023

Értékelés:
(79.6%)