Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db

  • mennyiség: 8 db
  • átmérő: 23 cm

Gyerek születésnapi ünnepséget szeretne szervezni? Akkor nem hiányozhatnak a kedvelt Így neveld a sárkányodat mese motívumú tányérok. Ezek a tányérok nem csak az ünnepelt arcára varázsolnak mosolyt, de a party vendégeinek is örömöt szereznek. Az Így neveld a sárkányodat gyerek party témában további nagyszerű party kiegészítőket talál, melyek segíthetnek a gyerek party díszítésében.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db kedvező áron 750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184858851

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Procos Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db termékre mindőssze 750 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumír

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albína

A kategóriáját szinte mindig a Heliumking.hu áruházban keresem. Ez a Procos Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db mindössze 750 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sláva, Slávka

Először nem hittem el azt, amit a Procos Tányérok - Így neveld a sárkányodat 8 db termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Heliumking.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.07.2020

Értékelés:
(79%)