Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Tányérok - Kung Fu Panda 8 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Tányérok - Kung Fu Panda 8 db

  • mennyiség: 8 db
  • átmérő: 23 cm

Gyerek születésnapi ünnepséget szeretne szervezni? Akkor nem hiányozhatnak a közkedvelt Kung Fu Panda mese motívumú tányérok. A Panda tányérok nem csak az ünnepelt arcára varázsolnak mosolyt, de a party vendégeinek is örömöt szereznek. A Kung Fu Panda gyerek party témában további nagyszerű party kiegészítőket talál, melyek segítenek a gyerek party díszítésében.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Tányérok - Kung Fu Panda 8 db kedvező áron 750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184867662

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažena

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Heliumking.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Stela

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tamara

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristína

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Procos Tányérok - Kung Fu Panda 8 db termékre mindőssze 750 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albín

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Procos Tányérok - Kung Fu Panda 8 db terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Heliumking.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.11.2023

Értékelés:
(83.2%)