Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Protektor nadrág W-TEC Xator megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Protektor nadrág W-TEC Xator kedvező áron 11500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Servác

11500 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Először nem hittem el azt, amit a Protektor nadrág W-TEC Xator termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a inSPORTline.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Védőnadrágok kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.02.2023

Értékelés:
(79%)