Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Protektor W-TEC NF-3504 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 25800 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Protektor W-TEC NF-3504 kedvező áron 25800 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

25800 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Protektor W-TEC NF-3504 termékre mindőssze 25800 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Testvédők kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Protektor W-TEC NF-3504 termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumír

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.03.2023

Értékelés:
(82.4%)