Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Roller JD BUG Cool Carver megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 45800 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Roller JD BUG Cool Carver kedvező áron 45800 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Krištof

Jó minőség elérhető áron 45800 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mária

A Roller JD BUG Cool Carver termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iveta

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A inSPORTline.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľudovít

45800 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Roller JD BUG Cool Carver terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Először nem hittem el azt, amit a Roller JD BUG Cool Carver termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a inSPORTline.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Háromkerekű rollerek kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.04.2020

Értékelés:
(81%)