Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Szobakerékpár inSPORTline Salenas megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 128500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Szobakerékpár inSPORTline Salenas kedvező áron 128500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatica

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filoména

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gustáv

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Szobakerékpár inSPORTline Salenas terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 19.09.2020

Értékelés:
(81%)