Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Vancouver Lilli gyermek jégkorcsolya megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 13300 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Vancouver Lilli gyermek jégkorcsolya kedvező áron 13300 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

A Jégkorcsolyák SPARTAN kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Vancouver Lilli gyermek jégkorcsolya terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A inSPORTline.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloš

Már párszor rendeltem a inSPORTline.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A inSPORTline.hu internetes áruház Jégkorcsolyák SPARTAN kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zita

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marek

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leopold

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Vancouver Lilli gyermek jégkorcsolya nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.08.2020

Értékelés:
(83%)