Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Városi elektromos kerékpár Devron 28125 28" - modell 2019 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 456000 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Városi elektromos kerékpár Devron 28125 28" - modell 2019 kedvező áron 456000 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Natália

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Városi elektromos kerékpár Devron 28125 28" - modell 2019 még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Móric

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

Jó minőség elérhető áron 456000 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomil, Ľudomil

A inSPORTline.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefánia

A Városi elektromos kerékpár Devron 28125 28" - modell 2019 termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 02.07.2022

Értékelés:
(82.8%)