Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Védőfelszerelés Mattel Hot Wheels megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6300 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Védőfelszerelés Mattel Hot Wheels kedvező áron 6300 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

A Védőfelszerelés Mattel Hot Wheels termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A inSPORTline.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nina

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A inSPORTline.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Védőfelszerelés Mattel Hot Wheels termékre mindőssze 6300 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sidónia

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Görkorcsolya testvédők kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Védőfelszerelés Mattel Hot Wheels termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.11.2020

Értékelés:
(83.4%)