Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Alpinestars Mx gyerek motocross kesztyű megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11900 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Alpinestars Mx gyerek motocross kesztyű kedvező áron 11900 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marián

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

Még csak rövid ideje használom, de idáig 11900 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Alpinestars Mx gyerek motocross kesztyű termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A inSPORTline.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Samuel

A Alpinestars Mx gyerek motocross kesztyű terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Felülmúlta az elvárásaimat, a Alpinestars Mx gyerek motocross kesztyű termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.02.2023

Értékelés:
(78.2%)