Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Amscan AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1650 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb

  • mennyiség: 1 db
  • méretek: 48 x 66 cm
  • alkalmas levegővel és héliummal történő felfújásra is
  • a léggömb többször is felfújható

Az AirWalker olyan fólialéggömb, melynek az alján súly van, mely megakadályozza, hogy a héliummal történő felfújást követően az felrepüljön. Mivel azonban a felfújást követően a hélium felfelé emeli, kisebb légmozgás hatására is elmozdul. A léggömb felfújásához a 20 léggömb felfújására alkalmas héliumot, illetve a nagyobb csomagolású héliumot ajánljuk.

Ha születésnapi ünnepséget vagy partyt szervez, nem hiányozhat a léggömb díszítés. A fólia lufiknak, mint például ennek a szív alakú lufinak köszönhetően ünnepsége felejthetetlen lesz.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Amscan AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb kedvező áron 1650 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 026635075855

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oliver

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Amscan AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Linda

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vratko

A Amscan AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

A Amscan AirWalker Szív 48 x 66 cm léggömb minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 22.06.2024

Értékelés:
(85.4%)