Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Softshell motoros nadrág W-TEC NF-2801 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 20500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház inSPORTline.hu árulja ezt a terméket Softshell motoros nadrág W-TEC NF-2801 kedvező áron 20500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű inSPORTline.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

A Motoros termékek kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Softshell motoros nadrág W-TEC NF-2801 terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A inSPORTline.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivica

Jó minőség elérhető áron 20500 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Már párszor rendeltem a inSPORTline.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

Még csak rövid ideje használom, de idáig 20500 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Softshell motoros nadrág W-TEC NF-2801 termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.02.2023

Értékelés:
(82%)