Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Banner - Happy Birthday - Star wars megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1690 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Banner - Happy Birthday - Star wars

  • mennyiség: 1 db
  • hossz: 1,6 m

Készítsen Csillagok háborúja (Star wars) témájú, tarka party díszítést. Ez a Happy Birthday feliratú születésnapi banner ilyen témájú gyerek születésnapi ünnepségre vagy partyra alkalmas.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Banner - Happy Birthday - Star wars kedvező áron 1690 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184841693

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetozár

A Procos Banner - Happy Birthday - Star wars minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Anna, Hana

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Amália

Rendszeresen vásárolok a Heliumking.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Heliumking.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.05.2020

Értékelés:
(81%)