Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Meghívók - Star Wars 6 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Meghívók - Star Wars 6 db

  • mennyiség: 6 db

Hogyan hozhatnánk mindenki tudomására azt, hogy ünnepséget szervezünk, ha nem meghívókkal! Ezeket a stílusos party meghívókat összehangolhatja a Star Wars stílusú party díszítéssel. Alkalmasak születésnapi ünnepségre, gyerekzsúrra, farsangra vagy más eseményre.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Meghívók - Star Wars 6 db kedvező áron 750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184843970

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Procos Meghívók - Star Wars 6 db terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Heliumking.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislav, Bruno

Jó minőség elérhető áron 750 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Procos Meghívók - Star Wars 6 db termékre mindőssze 750 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Heliumking.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexej

Felülmúlta az elvárásaimat, a Procos Meghívók - Star Wars 6 db termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Procos Meghívók - Star Wars 6 db nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

Rendszeresen vásárolok a Heliumking.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.05.2020

Értékelés:
(83.6%)