Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Procos Szívószálak - Star Wars motívummal 6 db megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 750 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.

Szívószálak - Star Wars motívummal 6 db

  • mennyiség: 6 db

A legmegfelelőbb szívószálakat keresi a koktélokhoz és italokhoz a gyerek ünnepségre? Már meg is találta őket! Ezek a stílusos, legendás Csillagok háborúja (Star Wars) film motívumú szívószálak tökéletesen kiegészítik minden gyerek születésnapi ünnepségének vagy gyerekzsúrjának party terítékét. Miért használna átlagos szívószálakat, ha ilyen kedvelt motívumú szívószálai is lehetnek.

 

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Heliumking.hu árulja ezt a terméket Procos Szívószálak - Star Wars motívummal 6 db kedvező áron 750 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 5201184844045

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Heliumking.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

Már párszor rendeltem a Heliumking.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Procos Szívószálak - Star Wars motívummal 6 db még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Roland

750 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marián

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Heliumking.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 30.05.2020

Értékelés:
(77.6%)